Villaområdet Skönvik i Haparanda – Stor prissänkning!!!

Bostadsområdet Skönvik ligger vid infarten till Haparanda. Stadscentrum och handelsområdet med IKEA kan nås med bara några minuters bilfärd. Här erbjuder RYM Markutveckling AB byggklara tomter och tillsammans med sina partners nyckelfärdiga hus.

Den första etappen, om 41 tomter, har påbörjats och storleken på tomterna är normalt 1000 kvm men de kan variera mellan 600 och 1375 kvm.

Skönvik är planerat utifrån barnens perspektiv och för en hög boendekvalitet.

Det finns en trädridå mellan varje lokalgata som begränsar insynen till tomten och som samtidigt ger tomten en känsla av ännu större ytor. Trädridån ger plats för lekar och varje tomt får en enkel tillgänglighet till naturen. Från varje tomt går det att t.ex. åka skidor eller snöskoter direkt ut i skärgården utan att korsa någon bilväg. Flera gångstigar korsar också området.

Arkitekt Pelle Lotén har inspirerats av Tornedalens gårdar och bykänsla när han planerade Skönvik.

En lång entregata, Skönviksvägen går genom området och från den går det mindre lokalgator där husens position anpassas mot gatan så att den får en traditionell tornedalsk bykänsla.

I entregatan och i en del lokalgator finns det mindre samlingsplatser där husens placering är hämtade från hur tornedalsgårdarna var utformade med kringbyggda gårdar. Samlingsplatserna ger en hastighetssänkande effekt vilket ger större trygghet för barnfamiljer och de kan samtidigt utnyttjas för lokala evenemang och kanske kvartersfester.

Agnsävsgatan

Agnsävsgatan har 10 tomter och på gatan skall det bebygga främst hus i modern stil. I tomtpriset ingår redan anslutningskostnader för v/a, vägar, fjärrvärme (inkl. fjärrvärmeaggregat) samt Telias Tripleplay. Inga kommunala anslutningsavgifter tillkommer!

Läs mer…

 

 

Blågullsgatan

Blågullsgatan är en lugn och barnvänlig gata med 7 tomter och husstilarna är ännu inte bestämda. tomtpriset ingår redan anslutningskostnader för v/a, vägar, fjärrvärme (inkl. fjärrvärmeaggregat) samt Telias Tripleplay. Inga kommunala anslutningsavgifter tillkommer!

Läs mer…

 

Daggkåpsgatan

Daggkåpsgatan är en liten gata med 5 större tomter och som skall bebyggas med hus i traditionell stil med sadeltak. I tomtpriset ingår redan anslutningskostnader för v/a, vägar, fjärrvärme (inkl. fjärrvärmeaggregat) samt Telias Tripleplay. Inga kommunala anslutningsavgifter tillkommer!

Läs mer…

Flenörtsgatan

Flenörtsgatan har 7 tomter och på gatan skall det bebygga främst hus i modern stil. I tomtpriset ingår redan anslutningskostnader för v/a, vägar, fjärrvärme (inkl. fjärrvärmeaggregat) samt Telias Tripleplay. Inga kommunala anslutningsavgifter tillkommer!

Läs mer…

Humlegatan

Humlegatan har 12 tomter och på gatan skall det bebygga främst hus i modern stil. I tomtpriset ingår redan anslutningskostnader för v/a, vägar, fjärrvärme (inkl. fjärrvärmeaggregat) samt Telias Tripleplay. Inga kommunala anslutningsavgifter tillkommer!

Läs mer…

Skriv din epostadress eller ditt telefonnummer, vi tar kontakt med dig!

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Ditt meddelande

  captcha

  Dela:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • PDF
  • RSS